Spannend, jullie gaan trouwen! Ik fotografeer deze dag graag voor jullie en samen maken we er zo een onvergetelijke dag van! Mijn bruidsreportages beginnen bij €850 voor 6 uur fotografie. Elk uur meer is €125. Hiervoor krijg je:

– Een kennismakingsgesprek om de dag en al jullie wensen door te nemen.
– Een professionele bewerking van de mooiste foto’s.
– Een USB stick of DVD met daarop de foto’s in de hoogste resolutie zodat jullie deze zelf kunnen laten afdrukken of natuurlijk versturen naar familie en vrienden!

Elke bruiloft is anders. Neem contact met mij op als jullie een speciale aanvraag hebben of als jullie meer informatie willen. Alles is mogelijk!

Ton & Amelie

“Rutger heeft op onze bruiloft de hele dag fotos gemaakt. Prachtige foto’s in een unieke stijl! 
Alles digitaal in hoge kwaliteit en keurig nabewerkt aangeleverd.
Een aanrader!”

Christiaan & Marije

“18-10-2012 was ‘onze’ dag! De foto’s zijn ontzettend mooi geworden. De sfeer en samenwerking was super! We zijn blij met de mooie foto’s als aandenken van onze bruiloft! 
100% TOP!”

Laurens & Rieneke
“Rutger heeft tijdens onze bruiloft de foto’s gemaakt. Wij zijn erg tevreden met hoe hij de foto’s heeft gemaakt en de kwaliteit ervan. Zoals hier boven al genoemd niet alleen statige foto’s maar ook goede/leuke foto’s van de sfeer van de dag. We konden ook goed met Rutger opschieten, waardoor de sfeer tijdens de fotosessie ook goed was en we veel gelachen hebben. Kortom wij kunnen Rutger aanbevelen als fotograaf!”

Kees & Fonja
“Op 30-9-2011 heeft Rutger onze trouwdag mede tot een onvergetelijke dag gemaakt, door de prachtige foto’s. Zijn manier van werken is heel rustig, het lijkt alsof hij op de achtergrond is, maar hij heeft elk speciaal moment vastgelegd. Je hebt als bruidspaar niet steeds het idee dat je “gedwongen”moet poseren.
Ook de sfeer van de dag heeft hij heel goed in kaart weten te brengen, er was van te voren goed overleg en zo weet hij precies rekening te houden met de wensen.
Rutger heeft een natuurlijke en creatieve manier van fotograferen ,wat alles zeer uniek en speciaal maakt.
Ook de verdere afwikkeling was zeer correct, we kregen de foto’s snel te zien, alles digitaal.
Kortom, zeker een aanrader!”

Annette & Marco

“Wij hadden nogal een eisenpakket……: Bijzondere, niet standaard, trouwfoto’s, geen geposeer en de sfeer van de dag moest goed overkomen. We wilden kwalitatief maar ook artistiek goede foto’s. Kortom een hele klus, die Rutger gelukkig wel zag zitten en die hij zeker aankon.
De dag zelf is prachtig weergegeven. Rutger ging als fotograaf op in de gasten met als resultaat een hele mooie fotoreportage waarin niet alleen het bruidspaar in de belangstelling staat, maar ook alle gasten heel mooi naar voren komen.
Het zijn foto’s geworden met net dat beetje meer.
Rutger, nogmaals bedankt!”

Huig & Anja

“Vorig jaar heeft rutger onze trouwreportage mogen maken. Dit was een goede keuze.
Rutger heeft een mooie stijl qua foto’s maken, niet alleen foto’s van ons maar ook van de sfeer erom heen van de dag. Ook met onze wensen heeft hij goed rekening gehouden.
Wij zijn zeer tevreden en erg blij met de foto’s van onze mooie dag!”