Bezig met laden

BRUIDSFOTOGRAFIE

Spannend, jullie gaan trouwen! Ik fotografeer deze dag graag voor jullie en samen maken we er zo een onvergetelijke dag van!

DE FOTO'S

Professionele bewerking van alle foto’s, zo worden de gefotografeerde beelden nog mooier! Als jullie achteraf nog wensen hebben is dit geen probleem!

PRIJS

Mijn bruidsreportages beginnen bij €950 voor 6 uur fotografie. Elk uur meer is €150.

Elke bruiloft is anders. Neem contact met mij op als jullie een speciale aanvraag hebben of als jullie meer informatie willen. Alles is mogelijk!

GESPREK

Voordat de grote dag aanbreekt hebben we een kennismakingsgesprek om de dag en al jullie wensen door te nemen.

Rutger heeft onze bruiloft gefotografeerd! In het begin goed email contact gehad, daarna een kennismakingsgesprek waarin het gelijk klikte. Op de dag zelf was alles precies goed. We hebben prachtige foto’s als herinnering aan een mooie dag. Veel complimenten gekregen ook van de gasten die vonden dat Rutger goed was in zijn werk en erg relaxed en passend in de groep is. Dus mocht je nog een fotograaf zoeken, ontmoet Rutger!

Een fotograaf van de andere kant van het land… Is dat nou wel zo’n goed idee? Maar voorafgaand aan onze grote dag, verliep het contact met Rutger prima.
Ook op onze trouwdag was Rutger een fijn persoon om erbij te hebben. Heel relaxt, staat open voor suggesties en zegt het ook als iets niet zo’n goed idee is of als iets niet zo goed of mooi zal lukken.

De gezelligste fotograaf van Nederland!

Rutger heeft hele mooie foto’s gemaakt van onze bruiloft. Wij hebben veel complimenten erover gekregen. Verder voelden wij ons echt op ons gemak bij hem. Wij raden hem zeker aan!

Wij hadden nogal een eisenpakket: bijzondere, niet standaard, trouwfoto’s, geen geposeer en de sfeer van de dag moest goed overkomen. We wilden kwalitatief maar ook artistiek goede foto’s. Kortom een hele klus, die Rutger gelukkig wel zag zitten en die hij zeker aankon. De dag zelf is prachtig weergegeven. Rutger ging als fotograaf op in de gasten met als resultaat een hele mooie fotoreportage waarin niet alleen het bruidspaar in de belangstelling staat, maar ook alle gasten heel mooi naar voren komen. Het zijn foto’s geworden met net dat beetje meer. Rutger, nogmaals bedankt!

Rutger heeft onze trouwdag mede tot een onvergetelijke dag gemaakt, door de prachtige foto’s. Zijn manier van werken is heel rustig, het lijkt alsof hij op de achtergrond is, maar hij heeft elk speciaal moment vastgelegd. Je hebt als bruidspaar niet steeds het idee dat je “gedwongen”moet poseren. Ook de sfeer van de dag heeft hij heel goed in kaart weten te brengen, er was van te voren goed overleg en zo weet hij precies rekening te houden met de wensen. Rutger heeft een natuurlijke en creatieve manier van fotograferen ,wat alles zeer uniek en speciaal maakt. Zeker een aanrader!

De foto’s zijn ontzettend mooi geworden. De sfeer en samenwerking was super! We zijn blij met de mooie foto’s als aandenken van onze bruiloft! Ook ons bruidsmeisje kreeg voldoende positieve aandacht, dat is terug te zien op de foto’s! 100% TOP!

Prachtige foto’s in een unieke stijl! Alles digitaal in hoge kwaliteit en keurig nabewerkt aangeleverd. Een aanrader!

We konden goed met Rutger opschieten, waardoor de sfeer tijdens de fotosessie ook goed was en we veel gelachen hebben. Kortom wij kunnen Rutger aanbevelen als fotograaf!