Bezig met laden

BRUIDSFOTOGRAFIE

Spannend, jullie gaan trouwen! Ik fotografeer deze dag graag voor jullie en samen maken we er zo een onvergetelijke dag van!

DE FOTO'S

Professionele bewerking van alle foto’s, zo worden de gefotografeerde beelden nog mooier! Als jullie achteraf nog wensen hebben is dit geen probleem!

PRIJS

Mijn bruidsreportages beginnen bij €1100 voor 6 uur fotografie. Elk uur meer is €199.

Elke bruiloft is anders. Neem contact met mij op als jullie een speciale aanvraag hebben of als jullie meer informatie willen. Alles is mogelijk!

GESPREK

Voordat de grote dag aanbreekt hebben we een kennismakingsgesprek om de dag en al jullie wensen door te nemen.

Rutger heeft onze bruiloft gefotografeerd! In het begin goed email contact gehad, daarna een kennismakingsgesprek waarin het gelijk klikte. Op de dag zelf was alles precies goed. We hebben prachtige foto’s als herinnering aan een mooie dag. Veel complimenten gekregen ook van de gasten die vonden dat Rutger goed was in zijn werk en erg relaxed en passend in de groep is.

Een fotograaf van de andere kant van het land… Is dat nou wel zo’n goed idee? Maar voorafgaand aan onze grote dag, verliep het contact met Rutger prima.
Ook op onze trouwdag was Rutger een fijn persoon om erbij te hebben. Heel relaxt, staat open voor suggesties en zegt het ook als iets niet zo’n goed idee is of als iets niet zo goed of mooi zal lukken.

De gezelligste fotograaf van Nederland!

Rutger heeft hele mooie foto’s gemaakt van onze bruiloft. Wij hebben veel complimenten erover gekregen. Verder voelden wij ons echt op ons gemak bij hem. Wij raden hem zeker aan!

De dag zelf is prachtig weergegeven. Rutger ging als fotograaf op in de gasten met als resultaat een hele mooie fotoreportage waarin niet alleen het bruidspaar in de belangstelling staat, maar ook alle gasten heel mooi naar voren komen. Het zijn foto’s geworden met net dat beetje meer. Rutger, nogmaals bedankt!

Rutger heeft onze trouwdag mede tot een onvergetelijke dag gemaakt, door de prachtige foto’s. Zijn manier van werken is heel rustig, het lijkt alsof hij op de achtergrond is, maar hij heeft elk speciaal moment vastgelegd. Rutger heeft een natuurlijke en creatieve manier van fotograferen ,wat alles zeer uniek en speciaal maakt. Zeker een aanrader!

De foto’s zijn ontzettend mooi geworden. De sfeer en samenwerking was super! We zijn blij met de mooie foto’s als aandenken van onze bruiloft! Ook ons bruidsmeisje kreeg voldoende positieve aandacht, dat is terug te zien op de foto’s! 100% TOP!

Prachtige foto’s in een unieke stijl! Alles digitaal in hoge kwaliteit en keurig nabewerkt aangeleverd. Een aanrader!

We konden goed met Rutger opschieten, waardoor de sfeer tijdens de fotosessie ook goed was en we veel gelachen hebben. Kortom wij kunnen Rutger aanbevelen als fotograaf!

Joris Bol
– Rutger heeft onze trouwfoto’s gemaakt, en dat heeft hij boven verwachting goed gedaan. Rutger heeft een opvallend goed oog voor mooie composities; alles was mooi ‘gekaderd’ en de achtergronden goed en smaakvol uitgekozen. Hij heeft bij een aantal foto’s mooi gespeeld met de focus, wat extra diepte en scherpte geeft. Rutger maakt prachtige, karaktervolle shots, die hij hier en daar uitwerkt in zwart-wit, om de emotie te versterken. Dat vinden wij stiekem de mooiste foto’s. Rutger is prettig in de omgang, kan op een leuke manier directief zijn en laat zich inspireren door het moment en wat zich dan voordoet. Er zijn heel veel fotografen in omloop, maar twijfel niet langer: dit is een topper!

Stephanie Kooij
– We hebben Rutger leren kennen toen hij onze bruiloft heeft gefotografeerd. Ontzettend blij met hoe relaxed de dag was en hoeveel mooie foto’s we hebben! Afgelopen jaren ook nog shoots gedaan met de kinderen en daar hebben we ondertussen ook erg mooie foto’s van. Fijne relaxte sfeer wat het altijd gezellig maakt.
Kan niet wachten tot we volgend jaar weer een datum prikken om nieuwe foto’s te maken.
Zeker aan te raden!

Mirte
– Rutger is absoluut een aanrader als trouwfotograaf. Hij heeft onze bruiloft compleet gemaakt door hele mooie en bijzondere foto’s te maken. Hij is professioneel, maar tegelijkertijd ook toegankelijk, waardoor het een fijne samenwerking is. Hij heeft goed geluisterd naar onze ideeën en heeft goed meegedacht. Hij verdwijnt op de achtergrond, maar mengt zich tegelijkertijd ook in het gezelschap om prachtige foto’s te maken. Zo heeft hij de meest bijzondere en intieme momenten vastgelegd, momenten die wij absoluut niet hadden willen missen. De foto’s zijn van goede kwaliteit en zorgen ervoor dat wij nog vaak met veel plezier zullen terugkijken op deze onvergetelijke dag. Rutger, was heb jij een passie voor jouw vak! Bedankt voor alles!

Joyce Brussée
– Ik ben heel blij met onze mooie trouwfoto’s. Geen standaard foto’s. Bij Rutger voelde wij ons op ons gemak. Later weer door hem foto’s laten maken van onze zoon met oma, wederom hele mooie foto’s geworden.

Shirley Lucas
– Wij hebben Rutger gevraagd om foto’s te maken van onze bruiloft. Hij heeft dat op een hele ontspannen en professionele manier gedaan. De foto’s zijn prachtig geworden! Mooi is dat hij ook ongemerkt kleine maar waardevolle momenten heeft vastgelegd.